Weboldal készítés

A vállalkozásod fantasztikus és a termékeid is.

De ezt rajtad kívül mások is tudják?

Nyiss weboldalt és tedd termékeidet mindenki számára elérhetővé! A jó honlap úgy dolgozik, mint egy profi üzletkötő. Ha ez megvan már csak dőlj hátra és élvezd a sikert! Olvass tovább és tudd meg mi kell egy profi weboldalhoz!

 

 


Honlap  készítésünk előnyei amire eddig nem is gondoltál:

honlap készítés

 • Több információt tudsz megosztani a vásárlóiddal és akár képekkel, videókkal is szemléltetheted termékeidet
 • A részletes statisztikák által jobban megismerheted a vevőid, így jobban kielégítheted az igényeiket
 • Nincs földrajzi és fizikai korlátozottság, lehetnek külföldi vevőid is akár éjjel-nappal
 • A vásárlóknak és neked is kényelmesebb akár otthonról is szerkesztheted
 • A hazai online kiskereskedelmi forgalom évente óriási növekedést mutat!
 • Akár minden keresőben ott lehetsz elől egy gombnyomással ha keresőoptimalizáljuk az oldaladat
 • Webáruházadból pár gombnyomással értékesítheted a termékeidet!
 •  A webáruház legnagyobb előnye pedig az, hogy általa ingyenes marketing funkciók állnak a rendelkezésedre! Ezekkel az eszközökkel becsalogathatod az érdeklődőket és képes leszel arra, hogy megtartsd azokat a vevőket hosszútávon, akik vásároltak már nálad! Kell ennél több?

Egy webáruházra fordított anyagi és időbeli ráfordítás nagyon rövid időn belül megtérül! De ne is nekünk higgy! Egy híres marketingguru korábban már megfogalmazta hogyan tud egy cég maximális növekedést elérni:

1. Több vevő elérése a weboldalon (Ehhez szükséges pl.: a SEO, a vonzó és felhasználóbarát weboldal stb.)

2. A vevő tranzakciójának értékét kell növelni (pl.:Upsell, Cross-sell stb.)

3. A meglévő vevők vásárlásainak gyakoriságát kell növelni. (pl: Hírlevél kiküldés, ajánlatok stb.)

Mindezeket a funkciókat webáruház nélkül nem tudod megvalósítani! Tehát növekedést csak egy jól felépített webáruházzal és a hozzá kapcsolódó marketingeszközökkel leszel képes elérni!

Azonban ma már nem elég csak jelen lenni a weben. A honlapod megjelenéseden múlik, hogy milyen képet alkotnak rólad leendő partnereid, ügyfeleid. Ne akarj átlagos oldalt! Emelkedj ki a tömegből és sikeres leszel! Megmutatjuk hogyan!

Elkészítjük a profi, egyedi vevőszerző honlapodat! Te csak dőlj hátra és élvezd a sikert! Egy jó honlap helyetted dolgozik.

 

jó weboldal

Professzionális honlap készítés de hogyan?

pipaVizuális élményt ad és az egyedi designnal rendelkezik. - Weboldalad legyen egyedi, emelkedj ki vele a tömegből! Adj vizuális élményt a látogatóknak a megjelenéseddel és emlékezni fognak rád!

pipaMarketingszemléletű szövegírás és tartalom. Legyen megnyerő stílusod, használj marketingeszközöket. Nyerd meg magadnak a vevőt!

pipaNyiss webáruházat is hihetetlen áron! - a statisztikák szerint a vevők évente milliárdokat költenek el online, és ez a szám évről-évre jelentős mértékben emelkedik. Siess, mert hatalmas piactól esel el, ha nem használod ki ezt a lehetőséget!

pipaBiztos előrejutás a Google-ban:- Az a weboldal, amelyik nincs keresőoptimalizálva, olyan mintha nem is létezne. Mi segítünk, hogy az élvonalba kerülj! Célunk, hogy sokan találják meg a weboldaladat és ebből profitálj!

pipaMegfelelő technikai háttér: Keresőbarát és felhasználóbarát tartalomkezelő felületet biztosítunk Neked. Ha például nem reszponzív az oldalad, akkor tableten és telefonon a weboldalad nem jelenik meg megfelelően. Mivel egyre inkább növekszik az „on the go” –út közbeni vásárlók száma, ezért ez is nagyon fontos lesz Neked a jövőre nézve! Mi megfeleltetjük oldaladat a Google irányelveinek!

Használd Te is a piacvezetőknek már bevált legújabb webes trendeket! Bízd ránk magad! Kérj egy ingyenes konzultációs időpontot, hogy neked is segíthessünk elérni a céljaidat!

Árajánlatkérő Űrlap

 

3 Tipp amire mindenképpen figyelj oda weboldal készítés előtt!

1. Ne dolgozz amatőr cégekkel!

 • Az amatőr weboldalkészítés jelentős kockázatot rejt magába. Érdemes profi céget megbízni, mert ahogy láthattad az előzőekben egy sikeres weboldalnak sok összetevője van. Egy olcsó weboldal készítés ezeknek az elvárásoknak nem felel meg. Így gyakorlatilag később új weboldalt kell csinálni, mert az ilyen egyszerű honlapokat nem lehet feljavítani vagy keresőoptimalizálni. Ezzel a problémával sajnos már többször találkoztunk. Ez idő és pénz veszteség Neked!

2. Állítsd össze a weboldalad stratégiáját!

Sokszor találkozok olyan cégekkel, akik marketingstratégia nélkül próbálnak eladni valamit. Ez óriási hiba online felületen is. Határozzuk meg előre milyen céljaink vannak a weboldallal, hiszen erre épül fel majd minden. Ez a siker alapköve:

 • Kinek és mit szeretnél eladni vagy üzenni a weboldaladdal?
 • Találd meg a célcsoportjaidat és ismerd meg az igényeiket. pl.: Milyen típusú kommunikációval lehet őket megszólítani?
 • Térképezd fel versenytársaidat pl.: Mit csinálnak jól és mit rosszul? Miben lehetnél Te a jobb?

3. Döntsd el milyen stílus tetszik!

Nézzél meg néhány weboldalt akár a saját termékkörödet illetően vagy csak úgy nézelődj az interneten. Ha megfigyelsz néhány oldalt, biztos kialakul majd, hogy milyen stílus vagy design áll hozzád közelebb. Mindenképpen az arculatodhoz illeszkedő stílust válassz!

Kérj egy ingyenes konzultációt és átbeszéljük, hogy mit szeretnél! Segítünk mindenben, de ha ezeket átgondolod máris előreléptünk egy nagy lépést!

Honlap készítés - Ingyenes konzultációt kérek!

 

Hogyan dolgozunk mi?

 

honlap folyamat ábra

01 Ingyenes konzultáció

Leülünk és átbeszéljük az elképzelésedet. Ugyanakkor szakmai szemmel feltérképezzük a cégedet marketing és SEO szempontból is és javaslatot teszünk az oldal felépítésére, szövegezésére, designjára vonatkozólag is. Meghatározzuk, hogy a Te piacodon milyen módszerekkel tudsz majd új vevőket szerezni és hogyan tudsz a legtöbbet profitálni a weboldaladból! A konzultáció után készítünk egy ajánlatot. Amennyiben tetszik és elfogadod  kezdődhet a munka!

02 Tervezünk

A megbeszéltek alapján elkészítjük a drótvázat, amire minden fontos elemet felfűzzünk. A vállalat arculati elemeit figyelembe véve alakítjuk ki a weboldal designt, az illeszkedő és vonzó stílust, hangulatot. Itt már láthatod nagyjából, hogy milyen is lesz valójában a weboldalad. Nézz szét honlap készítés - weboldal készítés referenciáink között.

 

03 Elkészítjük

 • Leprogramozzuk az elfogadott tervek alapján az új honlapot.
 • Az elfogadás után elindítjuk és folyamatosan teszteljük.
 • Megmutatjuk és megtanítjuk neked a rendszer használatát! A modern technológiánknak és az egyszerű kezelőfelületnek köszönhetően az új weboldaladat alap szintű felhasználó tudással is tudod majd kezelni és szerkeszteni! Az egyszerű felhasználóbarát kezelőfelület nem is gondolnád, hogy milyen fontos! Statisztikák bizonyítják, hogy a látogatók általában 3 kattintás után elhagyják az oldalt, ha nem találják meg amit keresnek.
 • Az értékesítési weboldalak specialistái vagyunk. Úgy építjük fel az oldaladat, hogy ne csak látogatóid, hanem vevőid is legyenek és mindezt jó marketingeszközökkel megtámogatva, visszatérő vevők váljanak belőlük!

04 Elindul a weboldal!

Csak most mutatjuk meg a Google robotnak a weboldalt beindexelésre. Követjük, hogyan alakulnak az oldal helyezései SEO szempontból és ahol kell, igazítjuk a szöveget. Figyeljük, hogy marketingszempontból minden a helyén legyen. Ha bármi gond adódna mi elérhetőek maradunk!

 

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Ez kb.3-4 héttől – max. 3 hónapot vesz igénybe. Nem árulunk zsákbamacskát, a weboldal elkészülése minden esetben függ attól is, hogy megkapunk-e minden szükséges anyagot,információt Tőled ami a munkánkhoz elengedhetetlen.

Készen állsz, hogy legyen végre egy sikeres weboldalad? Kérd ingyenes konzultációs időpontunkat !

Szeretnéd látni,hogy a Te weboldalad mennyire felel meg az elvárásoknak?

Weboldal készítés árajánlatkérés

Van saját fotó anyagom

Nincs fotóanyagom

Nincs de szeretnék saját fotókat

Nincs de vásárolnék

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu