Sikeres weboldalt alkotunk a Te cégedre szabva.

De vajon melyek egy jó weboldal összetevői és melyek a weblap készítés buktatói most bemutatjuk:

saját honlap, weblap készítés5 lépés a hatékony weblap készítés felé

Na de mitől lesz sikeres egy jó weboldal? Elég ha megfelelően keresőoptimalizáljuk a céged oldalát és elől leszel a Google találati listáján?

A Keresőoptimalizálás (vagy SEO) az egyik legfontosabb összetevő, ha valóban jó saját honlapot akarsz létrehozni viszont sajnos ez korántsem elég. Összefoglaltuk neked mit tesznek a profik, akik sikeres céget működtetnek:

Saját honlap - jó weboldal bemutatása amelyik:

1. Kereső és felhasználóbarát: vagyis megfelel a Google irányelveinek így a későbbiekben lehet hatékonyan keresőoptimalizálni. A felhasználók szívesen nézegetik, mert felhasználóbarát a tartalomkezelő felülete és designban, stílusban kellemes felhasználói élményt nyújt.

bővebben weblap készítés

2. Reklám/Marketing szövegírás: a weblap szövege legyen minimum 20.000 karakter, de inkább több. A Google algoritmusa figyel és különbséget tesz, hogy melyik weboldal nyújt több hasznos információt a felhasználói számára és ezeket előrébb sorolja. A szöveg stílusa nagyon fontos. Szólítsd meg a vevőidet, érj el hatást náluk, adj tanácsot. Használj content marketing tartalmakat. A szövegnek tartalmaznia kell a megfelelő kulcsszavakat, amelyek a keresőoptimalizálás szempontjából elengedhetetlenek.

bővebben jó weboldal

3. SEO (Keresőoptimalizálás): azok a weboldalak, amelyek nincsenek keresőoptimalizálva eltűnnek a Google-ben és így sajnos a vevőid szeme elől is. A profi SEO a kulcsszó és linképítésen felül folyamatos monitorozást és versenytárs figyelést is jelent. Ezért meg kell felelni a SEO szabályainak, hogy a Google találati oldalán szereplejen a saját honlap.

bővebben saját honlap

4. Adwords: Ha gyors sikereket akarsz elérni vagy (pl.:szezonális a terméked) ezzel a módszerrel azonnal a Google találati lista elejére kerülhetsz! De vigyázz, mert mérlegelni kell, hogy mikor éri meg használni és ne legyen pénzkidobás! Ugyanakkor bizonyos termékek esetében kiemelten ajánljuk a SEO – val kombinálva.

bővebben

5. Marketing eszközök használata: Elől vagy de nincs több vevőd? Ma már nem elég ha elől vagy és a potenciális vevő a Te honlapodra kattint. A weboldaladon tudni kell Őt megfelelően navigálni, meggyőzni és elégedetté tenni annak érdekében, hogy később visszatérjen. A statisztikák szerint a visszatérő vásárlók adják meg a weboldalad igazi értékét. Ők azok akikre hosszabb távon a vállalkozásodat építheted. Ha teheted építs webáruházat és használd ki a hozzá kapcsolódó marketing eszközök tárházát itt és most! (pl:cross-sell-upsell, kupon, akciók stb.)jó weboldal

Ugye most már látod, weblapkészítés nem is olyan egyszerű.

Szakértő gárdánk mindezt összefogja, koordinálja és egy kézből nyújtja számodra, hogy a Te céged is sikeres legyen!

Jó weboldal - Saját honlap - Weblap készítés

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu