Marketing tanácsadás

A kkv szektor 75 %-nak nincs marketing stratégiája, nem terveznek előre és ez sokszor a bukásukhoz vezet. Mit kellene másként csinálni?

A több évtizede működő nagyvállalatok mindig előre terveznek, stratégiában, koncepcióban gondolkodnak és az új digitális trendeket is jól használják. Mi a nagyvállalatoknál eltöltött idő és a marketing különböző szakterületein szerzett gyakorlatunk alapján a céged marketing tervezéséhez és megvalósításához tudunk marketing segítséget nyújtani.


Ha megbízol bennünket az alábbi marketing stratégiát készítjük el neked:

Piacfelmérést, versenytárs elemzés: Meghatározzuk milyen erős a verseny a piacodon. Az egész piacból mekkora részt képvisel céged és kik a főbb versenytársaid.Mit csinálnak ők jobban és mit rosszabbul online felületen.Mik az erősségeid, gyengeségeid és piaci lehetőségeid a versenytársaidhoz képest. Milyen esemény bekövetkezése sodorhatja veszélybe cégedet.

Piaci szegmens(ek) kiválasztása, pozícionálás: elsősorban arra a célpiacra koncentrálunk, amely gazdaságosan elérhető számodra. A versenytársak ajánlatai ismeretében megkeressük céged miben jobb és egyedi vonzó termékajánlatot dolgozunk ki céged részére.

Online marketing stratégiát építünk weboldaladra a megkapott adatok alapján.Javaslatot teszünk, hogy milyen változtatásokra van szükséged a weboldaladon (szövegezés, tartalom, webergonómia stb.) Megmutatjuk, hogy milyen marketing eszközöket és praktikákat használj, hogy egy erős vevőszerző oldalad legyen: vagyis növekedjen az  oldalad látogatottsága, a látogatók vásárlókká konvertálódjanak és visszatérő vevő váljon belőlük.

online marketing tanácsadás

Online marketing tanácsadás és

Profi marketing tartalmú weboldal 5 lépésben!

1.Megtervezzük az egyedi arculatodat.

2.Elkészítjük a keresőbarát honlapodat.

3.Megírjuk a marketing szöveges tartalmat rá.

4.Keresőoptimalizálunk.

5.Az online marketing eszközök alkalmazásával segítünk a vevők megszerzésében és megtartásában is.

Tőlünk mindent megkaphatsz egy kézből !

Segíthetünk neked is a marketing tervezésben ?

Online marketing tanácsadás árajánlatkérs itt!

Online marketing tanácsadás árajánlatkérés

Szeretnéd jobban átlátni a piacodat és egy sikeresebb úton haladni ?

Kérd ingyenes ajánlatunkat a Te cégére szabva, minden kötelezettségtől mentesen!

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu