Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás miért nélkülözhetetlen számodra?

Az internethasználók 2/3-a használ keresőt, ami 90%-ban a Google keresőjét jelenti. Az internetes értékesítések 90%-át pedig a Google keresőjében az első három helyezet viszi el. Ha hosszútávon, kockázat nélkül szeretnél az élmezőnybe lenni, számodra a SEO a legjobb megoldás.


Keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization) vagy rövidítve SEO, célja, hogy egy weboldal azokra a fontos kulcsszavakra, amelyekre a potenciális vevők rákeresnek, minél előrébb helyezkedjen el a Google találati listáján.

SEO honlapMiért fontos neked, hogy elől legyél a Google találati listáján?

Jelenleg a Google szinte egyeduralkodó a világon a többi keresőprogrammal szemben. Ez azt jelenti, hogy az emberek többsége, ha információhoz szeretne jutni bármilyen témával kapcsolatban, a Google-ből indítja a keresését. Egy felmérés szerint az ilyenkor feljövő találati lista első három helyezettje viszi az értékesítések 90%-át. Ezért ha már van weboldalad és profitálni is szeretnél belőle, ott kell legyél az első oldalon, amellyel hatalmas előnyre tehetsz szert versenytársaiddal szemben. Az a weboldal, amelyik nem jön fel a Google találati listáján, gyakorlatilag észrevétlen marad a vevők számára.

A keresőoptimalizálás folyamatosan pénzt termel Neked!

Megmutatjuk hogyan!

Tapasztalataink alapján nincs még egy olyan reklámeszköz, amely annyira olcsó lenne hosszú távon, mint a keresőoptimalizálás. Ha nem szeretnél feleslegesen pénz kidobálni az ablakon különböző reklámokra és olyan vevőknek kommunikálni, akik érdektelenek a termékeiddel szemben, akkor ez a leghatékonyabb megoldás. Ezzel a módszerrel a legpotenciálisabb és legértékesebb vevőket érheted el, akik rákerestek az általad is kínált termékre tehát vásárolni szeretnének. Ha már az organikus (nem fizetett) találati listákban elől szerepelsz a keresőoptimalizált honlapoddal, a vevőknek nagyobb lesz a bizalma, hogy a Te cégedet válasszák szemben egy fizetett hirdetéssel. Ha sikerült a keresőoptimalizálással előre kerülni, akkor sokkal több érdeklődő látja cégedet és így nyílván sokkal több vevőd is lesz.

A keresőoptimalizás által lesz egy minőségi weboldalad. Ha később szeretnél fizetős (PPC) kampányt létrehozni, akkor már kevesebbet kell fizetned ezért, mint versenytársaidnak, hiszen a minőségi weboldalt díjazza a Google és előrébb is sorolja a keresőben.

A keresőoptimalizálás folyamatosan és hosszútávon pénzt termel Neked, ezért mindenképpen megéri az anyagi ráfordítást, ami gyakorlatilag egy befektetés és nagyon hamar megtérül! Élj a lehetőséggel és előzd meg versenytársaidat, legyél az elsők közt a Google találati listáján!

 

1Bizonytalan vagy és szeretnéd tudni, hogy a SEO hogyan fog működni  a Te céged esetében? Nézzük meg! Kattints ide

 

A SEO buktatói

Vigyázz, egyre több kókler van ezen a piacon!

Napjainkban egyre többen vannak a piacon, akik keresőoptimalizálással foglakoznak. Mondjuk ki ez egy felkapott szakma, hiszen minden cég jelentős versenyelőnyre tehet szert egy jól optimalizált weboldallal. Sajnos, ahogy lenni szokott, a szakma iránt a megnövekedett kereslet magával hozott egy felhíguló piacot, melynek következménye, hogy sokan kiáltják ki magukat szakembernek hiányos ismeretekkel. Persze ha valaki nem ért a keresőoptimalizáláshoz, nehéz megítélni, hogy ki a jó szakember, így mielőtt szerződést kötnél bármelyik SEO céggel és az alábbiakat tapasztalod, fogj gyanút:

Pontos eredményeket Pontos eredményeket vagy pozíciókat ígérnek határidőre: A Google algoritmusa folyamatosan frissül és a versenytársak fokozódó aktivitása ugyancsak felülírhatja az előre vetített eredményt. A keresőoptimalizálás egy komplex folyamat és bizonyos szabályokat be kell tartani.

Gyors előrejutástGyors előrejutást ígérnek keresőoptimalizálással: Sokszor illegális módszerekkel (Black SEO) próbálnak apellálni, amelyet a Google előbb - utóbb észrevesz, megbüntet és akkor nemcsak pénzt, hanem időt is vesztettél. Ne hagyd magad megvezetni! Tudd, hogy az előrejutás a keresőoptimalizálással több hónapot is igénybe vesz.

Gyors előrejutástTudd meg, hogy hogyan építik a linket milyen keresőoptimalizálás szabályok szerint mert minden évben változik a szabály ahogyan a Google kiad egy frissítést.

Gyors előrejutástKérdezz milyen szofverekkel és milyen startégiával dolgoznak. Ha valaki csak linkfarmokra linkelget és kulcsszavak írogat az nem jó. Ki lehet jelenteni, hogy a keresőoptimalizálás megbukott azonnal. Ez akkor jön elő amikor kijön az új algoritmus frissítés - és büntetés a vége, onnan pedig visszakapaszkodni az eredeti helyre nem leányálom senkinek sem, még ha ért is a keresőoptimalizáláshoz.

 

keresőoptimalizálás

 

Keresőoptimalizálást ahogy mi csináljuk:

Teljes körű, minőségi SEO szolgáltatást nyújtunk - 100%os pénz visszafizetési garanciával!

Ingyenes felmérést Ingyenes felmérést készítünk céged jelenlegi állapotáról: Céged domain népszerűségének felmérése a  keresők és a láthatóság szempontjából

Tanulmánykészítés Tanulmánykészítés: meglévő honlapod tartalmi elemzése SEO szempontból és javaslattétel a módosításra mely magába foglalja:

Versenytársak elemzéseVersenytársak elemzése keresőoptimalizálás szempontból (off page elemzés)

Weboldal auditálásWeboldal auditálás és website URL analizálás

Kulcsszó kutatásKulcsszó kutatás: megkeressük a céged számára leghatékonyabb és legprofitorientáltabb                             kulcsszavakat és meghatározzuk a kulcsszó hatékonyságot. Javítjuk a kulcsszó sűrűséget.

A weboldal átvilágításaA weboldal átvilágítása után a koncepció megtervezése és a honlap átalakítása a megbeszéltek szerint

Folyamatos linképítés:Folyamatos linképítés: a meglévő káros linkeket eltávolítjuk és helyettük minőségi linkeket építünk a konkurencia figyelembevételével. Meghatározott statégiát dolgozunk ki és az alapján szisztematikusan hajtjuk végre

mindig figyelve a Google válaszát az adott kulcsszóra.

1Naprakész információk: az időszakosan elért eredményekről. A jobb és precízebb tájékoztatás érdekében kidolgoztunk egy belső programot, amin keresztül pontosan nyomon tudod követni a weboldalad már elért                      sikereit és költségeit.

 

Miért vagyunk profik?

2A keresőoptimalizálás legnaprakészebb szakmai tudásával rendelkezünk és bármire, bármikor szívesen válaszolunk. Mi az a TF-ID ? Mi ezt is tudjuk és még sok mást a több mint 15 éves tapasztalat alpján ami ránkragadt. Hívj fel és elmondjuk.

3Nekünk nemcsak az számít, hogy teljesítsünk egy elérendő a szerződésben megfogalmazott számot, hanem, hogy létrehozzunk valamit, amivel ügyfeleink elégedettek és előre lépnek a piacukon. Szeretjük, amit csinálunk. Minden munka egy új kihívást jelent számunkra.

4Az elmúlt években több cég is előrekerült a Googleben a segítségünkkel. Sok mindent megtapasztaltunk már. Nagyon jó érzés, hogy segítséget tudtunk adni kisvállalkozóknak is, akik így fel tudták venni a versenyt a nagyokkal  és biztosítani maguknak a megélhetést. A rendszerünk amit felépítettünk eléggé komplex és esetlegesn egyedi, de mi tudjuk, hogy működik és azt is tudjuk, hogy minek nincs semmi értelme SEO fronton.

 

SEO ügyfeleink mondták rólunk:

A keresőoptimalizáláson felül számunkra az volt az egyik legnagyszerűbb dolog ebben az együttműködésben, hogy elláttak minket marketing tanácsadással. Azóta sokkal hatékonyabb érjük el a vevőinket.

Kovacsovics Mónika ,Zalaegerszeg

Felkészítettek, hogy az egész oldalunkat át kell reformálni. Elsőre kicsit megijedtünk tőle, de az elmúlt félévben csodálatosan jöttek a megrendelések!

Lázár Alíz, Abaújszántó

Titeket bármikor felhívhattalak, ha kérdésem volt és mindig készségesek voltatok! Köszönöm

Nagy Bernadett, Dorog

Nagyon segítőkész csapat vagytok! Keresőoptimalizálás területén, Örülök, hogy veletek dolgozhattam!

Horváth István, Budapest

A kudarcok után végre egy cég aki precíz és érti is a dolgát. Nektek köszönhetően a webáruházam forgalma 30%-kal nőtt. Hálás vagyok érte!

Petz Tibor, Hajdúnánás

Keresőoptimalizálás árajánlatkérés

Szeretnéd tudni,hogy a SEO mennyibe kerülne a Te céged esetében?

Kérd ingyenes ajánlatunkat a Te cégére szabva, minden kötelezettségtől mentesen!

 

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu