Arculattervezés

Kell ez nekem?

Weboldal arculattervezés, és tudod, hogy a vevők pár másodperc alatt hoznak döntést arról, hogy céged  szimpatikus lesz a számukra vagy sem?

Az egyedi brand, logó, megjelenés befolyásolja és meghatározza már első ránézésre, amit egy cégről gondolunk. Mindezek tudat alatt hatnak​. Gondoltál már arra, hogy amikor belépsz egy cég irodájába a recepciós kedvessége, megjelenése, a falon lévő cég logó, az iroda stílusa és hangulata mind-mind hatnak rád? Ezek az összbenyomások mind hozzátartoznak egy cég arculatához és befolyásolnak téged abban, hogy mit gondolsz a jövőben a vállalatról.


weboldal arculattervezésMutasd a logódat megmondom ki vagy….:)

Egy honlap látogató számára a céged logója és a weboldalad stílusa már erős információs értékkel bír. Elegáns? Kreatív? Design-os? Dinamikus? vagy éppen idejétmúlt a logó? amilyen stílusúra alakítod, az befolyásolja majd a vevők fejében a cégedről kialakított képet. Az arculati elemek legfontosabb tulajdonsága az, hogy kifejezi a céged egyediségét és ezzel megkülönböztetheted magadat más vállalatoktól.

Mi a világszínvonalú weboldal arculattervezés titka?

Ha azt gondolod, hogy a megjelenés vagy az arculat nem fontos egy cég indulásakor,akkor tudd, hogy az ikonikus multinacionális cégek mindegyikének egy jó vastag arculati kézikönyve van, ami szabályozza az összes tevékenységüket.(pl: a márkázás, brandépítés,stratégialkotás.) Ezek az óriás cégek már a megalakulásukkal egyidejűleg az elkövetkező piaci jelenlétükhöz szabják az arculatukat, amelyen keresztül hatást váltanak majd ki az emberekből. Még azt is tudják, hogy, milyen benyomásod lesz, milyen érzelmeket fog kíváltani belőled egy-egy termékük, amikor a kezedbe veszed. Ehhez persze az is kell, hogy Ők tanulmányozzák és ismerik a célközönségüket és tudják, hogy mivel lehet rájuk hatni, azaz milyen belső  indítatás révén jutnak majd el a vásárlási döntésig. Tehát az óriáscégek világszínvonalú megjelenésének az a titka, hogy az arculatuk kialakítását egy sor kutatómunka és precíz tervezés előzi meg.

Mi szeretnénk ispirálni és segíteni a magyar cégeket, hogy nekik is világszínvonalú megjelenésük lehessen az óriás cégekhez hasonlóan. Egy kifinomult és átgondolt stratégia révén pedig egy olyan brandjük, amely által képesek lesznek egy pozitív és maradandó vásárlói élményt nyújtani a vevőknek.

Miben tudunk segíteni az arculattervezés során?

  • 4db teljesen különálló céglogó terv
  • hivatalos céglogó különböző digitális formátumokban pl.(ai, eps, jpg, és pdf formátumokban)
  • arculati kézikönyv pdf-ben
  • egyedi tervezésű: céges levél, boríték, névjegykártya stb.
  • komplett digitális anyag cd-n

Weboldal arculattervezés bővebben a tudástárban katt ide!

 

 

Arculattervezés árajánlatkérés

Kérd ingyenes arculattervezés ajánlatunkat most!

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu