Adwords kampánykezelés

Ütős eredmények azonnal?

A Google Adwords hirdetés a leghatékonyabb megoldás arra, hogy a legrövidebb idő alatt érd el a potenciális vevőidet és megsokszorozd az addigi bevételeidet. Az Adwords kampány kezelés a SEO-val ellentétben pillanatokat alatt az élmezőnybe juttathat viszont vigyázz, mert nagyon kockázatos is lehet ha nem a megfelelő kezekben van a fiókod! Feltétlen tudj meg többet róla mielőtt belevágsz!


adwords kampány kezelésMi a különbség a SEO és az adwords hirdetések között?

Az Adwords hirdetések a SEO (organikus találatok) felett vagy jobb oldalon jelennek meg a Google keresőben. Nagy előnyük, hogy segítségükkel képesek lehetünk egy kevésbé keresőoptimalizált oldallal is gyorsan előre kerülni, a Google találati listáján. A gyorsasága abban rejlik, hogy míg a Keresőoptimalizálás eredményei akár hónapok múlva mutatkoznak meg, ezzel a módszerrel akár pillanatok alatt előrekerülhetünk az élmezőnybe.

 

 A megjelenő hirdetések után - általában PPC (pay per click) alapján fizetünk. Azaz ahány érdeklődő rákattint a hirdetésünkre annyiszor fizetünk. Ha viszont nem minőségi a weboldalunk (na és itt jön be a keresőoptimalizálás jelentősége) akkor többet kell fizetnünk egy-egy kattintásért, mint versenytársunknak. Ha nincs jól menedzselve az Adwords hirdetésünk formálisan és tartamilag, amihez nemcsak tudás de tapasztalat is kell, akkor valószínűleg nem tudunk az élmezőnybe kerülni akkor sem ha többet vagyunk hajlandóak fizetni a hirdetésünkre való kattintásokért, mint versenytársaink. Egy nem profi szakemberre bízott Adwords kampány akár ledarálhatja a céges számlánkat úgy, hogy semmilyen eredményt nem hoz számunkra.

A konkurenciáid esetleg már ott vannak az élmezőnybe? Ne késlekedj! Ha nekik több a bevételük az azért van, mert előbb rájöttek, hogy az Adwords lehetőségeit kihasználva, milyen versenyelőnyre tehetnek szert!

Mikor használjunk az Adwords hirdetést?

Ha több látogató/vásárló/feliratkozóHa több látogató/vásárló/feliratkozó elérése a cél (több látogatóból pedig több vásárló konvertálódik)Ha gyors eredményekre vágyunk

Ha esetleg a keresőoptimalizálássalHa esetleg a keresőoptimalizálással egyelőre nem tudunk gyors eredményeket elérni

Ha akciózunk egy terméketHa akciózunk egy terméket

Ha szezonális egy termékünkHa szezonális egy termékünk

Ha márkaismertséget szeretnénk növelniHa márkaismertséget szeretnénk növelni

Az Adwords hirdetések előnyei:

Költséghatékonyság és kiszámíthatóság:Költséghatékonyság és kiszámíthatóság: Csak akkor fizetsz, ha egy érdeklődő megnézte a hirdetésed. Kontrollálhatod a kiadásaidat akár napi költségkeret megadásával is, így ha akarod a hirdetéseid egyszerűen nem jelennek meg,      ha elérted a napi rászánt limitösszeget.

Pontos célzás: Azokat a minőségiPontos célzás: Azokat a minőségi érdeklődőket éred el a hirdetéseddel, akik egyértelműen azokra a termékekre/szolgáltatásokra kerestek, amit Te kínálsz.

Radikálisan gyors: profin elkészítettRadikálisan gyors: profin elkészített és jól célzott hirdetése az elindítás után pillanatok alatt bekerülhetsz az első helyre a találati listán.

Tökéletesen és folyamatosan mérhetőTökéletesen és folyamatosan mérhető eredményeket hoz: Az Adwords rendszert összekötjük az Analytics rendszerrel, amelyből statisztikákat készítünk így megérthetjük vevőink viselkedését pl: hogy melyik oldalunkat               nézik meg többször vagy éppen miért hagyják el pár perc után a weboldalt. Így hirdetéseinket ennek megfelelően            változtathatjuk.

Rugalmas: bármikor elindítható,Rugalmas: bármikor elindítható, leállítható, módosítható, tökéletesíthető a hirdetés.

Aknázd ki az ebben rejlő szuper lehetőségeket! Ha szakértőre bízod kampányod, egy csomó pénzt és időt spórolhatsz meg egy jól beállított kampánnyal. Ne felejtsd el az Adwords kampány egy befektetés Neked, ami rövid időn belül megtöbbszörözheti a jelenlegi bevételedet!

Adwords kampány kezelés buktatói:

Sokan gondolják magukról, hogy egy tanfolyam elvégzése után már profin képesek lesznek kezelni az Adwords fiókjukat. Sajnos ez nem ilyen egyszerű.  A Google algoritmusának megfejtése meglehetősen bonyolult és komplex feladat. Egy minőségi hirdetés létrehozásához pedig nemcsak szakértelem, de sok idő és tapasztalat is kell. Így a tanulópénzt, ahogyan az általában lenni szokott itt is meg kell fizetni. Ha a cégben nem áll rendelkezésre megfelelő tudás és tapasztalat, akkor az Adwords hirdetések házon belüli kezelése egy kockázatos megoldás.

Sajnos több céggel találkoztunk már, akik megnyitották az Adwords fiókjukat, a hirdetéseiket elkezdték kezelni, majd miután több tízezer forintot elköltöttek eredmény nélkül, rájöttek, hogy inkább szakértőhöz fordulnak.

Ha Te nem szeretnél hasonlóképpen járni és extra költséget kidobni az ablakon, fordulj hozzánk bizalommal. Biztos lehetsz benne, hogy olyan szakmai tudást és tapasztalatot tudunk biztosítani a számodra, amellyel befektetéseid megtérülnek és nyereséget termelnek!

 

11Bizonytalan vagy és szeretnéd tudni, hogy az Adwords hogyan fog működni  a Te céged esetében? Nézzük meg! Kattints ide

Adwords kampány kezelés ahogy mi csináljuk

 • Egy teljesen ingyenes telefonos konzultáció alkalmával felmérjük, hogy mire van szükséged
 • Ha már van Adwords fiókod ingyenesen auditáljuk és felmérjük, hogy milyen hibákat látunk benne
 • Ha még nincs Analytics fiókod  beállítjuk és összekötjük az Adwords fiókoddal, így pontosabb és több adatot kapunk a látogatókról
 • Javaslatot teszünk, és összehangoljuk a keresőoptimalizást és az Adwords kampányodat
 • A céged céljainak megfelelően alakítjuk ki a személyre szabott Adwords kampányt
 • Felmérjük a konkurenciáidat és átnézzük, hogy milyen kulcsszavakat érdemes használni
 • Megírjuk a hirdetések szövegét
 • Követjük a hirdetések konverzióját,teljesítményét és optimalizáljuk ha kell
 • Folyamatos konzultációt biztosítunk Neked a projekted vezetőjével emalben vagy telefonon
 • Folyamatos követjük a fiókegyenlegedet
 • Havi riportokat készítünk Neked
 • Kapcsolódó szolgáltatásaink:display kampány,remarketing kampány

Mit nyersz, ha velünk dolgozol?

 • Minőségi hirdetést és valódi szakmai tudást, amellyel időt és pénzt takarítasz meg a cégednek
 • Teljeskörű Adwords szolgáltatást és folyamatos, precíz kampánykezelést biztosítunk, hogy hirdetéseid mindig a legjobb eredményeket érjék el. Hisszük, hogy a sikeres kampányra megfelelő időt kell fordítani, amelyet sok konkurens cég néha elfelejt. Nem elég elindítani egy kampányt, hanem tudni kell megfelelően menedzselni is. Ennek érdekében szakértő kollegáink folyamatosan követik, és ahol kell, módosítják a hirdetéseidet a legjobb eredmények elérése érdekében.
 • Nálunk a kampánykezelés ideje alatt is teljes Adwords fiók hozzáféréssel rendelkezhetsz, így teljes mértékben nyomon követheted a kampányt és az elért eredményeket
 • Az Adwords fiókodat kezelő tapasztalt kollegánk rendszeres konzultációt nyújt Neked további költségek felszámítása nélkül.
 • Ügyfeleink azért is bíznak bennünk, mert nálunk nincsenek utólagosan felszámolt előre nem látható költségek
 • Adwords kampány kezelés tudástárat itt találod katt ide!

 

Adwords kampány kezelés -ügyfeleink véleménye rólunk:

„Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a tapasztalat egy-egy hirdetésnél. Tényleg minden elismerésem nektek. Egy jó csapat vagytok!”

Czinege Alíz, Debrecen

„Nem bíztam az Adwords eredményeiben, de úgy gondoltam, hogy egy próbát megér, ha már ennyire sokan hirdetnek ezzel a módszerrel. Hát erősen elcsodálkoztam, hogy milyen sok látogatót és vevőt hozott nekünk! Hálás köszönet érte!”

Dobó János, Pilisvörösvár

„Úgy néz ki lenyomtuk a konkurenciát a legfontosabb kulcsszavainkra és mindezt egy hét alatt. Ezt álmomban se mertem remélni. Köszönjük!”

Tarnay Kálmán, Dabas

Adwords ajánlatkérés

Kérd ingyenes és gyors ajánlatunkat! Szívesen válaszolunk és neked ez semmibe sem kerül!

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu