Gyakran ismételt kérdések (FAQ).

A velünk üzleti kapcsolatban lévő emberek, Keresőoptimalizálás, Adwords illetve weboldalkészítéssel kapcsolatban a következő kérdéseket tették fel.

Másolhatom a tartalmakat a weboldalamra más weboldalakról?

  • Nem! A Google azon dolgozik, hogy a keresőmotorok a felhasználóknak a legjobb legrelevánsabb kereseti találatokat jelenítsék meg. A keresőmotorok algoritmusába többek között olyan elemek lettek beépítve ami azt figyeli, hogy weboldal milyen a szövegezése, az mikor jelent meg és hányadik helyen áll a publikálás pillanatában. Amennyiben másolt tartalmat talál akkor megbünteti a Google az oldalunkat. Javasoljuk, hogy egyedi tartalmat használj!

Miért van szükségem a keresőoptimalizálásra?

  • A válasz egyszerű, hogy megtalálják weboldalamat az interneten azok akik, szolgáltatást, árucikett, tartalmat keresnek amivel én foglakozom. Amennyiben elkészült vagy régi weboldala van és nem történt rajta keresőoptimalizálás akkor a rajta található tartalom nem felel meg a Google tartalmi iránymutatásának. Ezért a régi vagy új weboldal nem fog megjelenni a Google találati listán, illtve csak a szerencsének köszönhetőnek és az is álltalában rossz helyen. Azért, hogy pontos és tudatos megjelenés legyen, az oldal szövegezését, technikai faktorait úgy állítjuk be, hogy az a Google irányelveknek megfelejen. Ezáltal megcélozva a Google találati lista első oldalát, ahonnan érkezni fognak az oldalunkra a látogatók.

Szükséges számunkra a Google Analytics fiók?

  • Igen, mert ezzel az eszközzel tudjuk mérni a keresőoptimalizált és Adwords kampány során az oldalunkra látogatókat. Az Anlytics által kapunk információkat a látogatókról ami alapján eltudjuk dönteni, hogy megfelelő a keresőoptimalizálás és weboldalunk online marketing szövegezése.

Milyen szerződési feltételeink vannak?

  • Általában 12-24-36 hónapra kötünk szerződést. De a pontosabb információkért kérjük hívja a fejlécben található telefonszámot.

Szerkeszthetem a weboldalam tartalmát amennyiben szerződést kötöttem?

  • Igen szerkesztheti, szoros együttműködéssel velünk. Amennyiben a weboldal keresőoptimalizálva van, nekünk ellenőrizni kell annak helyességét, hogy a találati listán ne romoljon a helyezés.

Meg tudom változtatni a kulcsszavaimat?

  • A kulcsszavakat hosszútávra tervezzük, és ezek után optimalizáljuk a weboldalt. A megváltoztatatása nem szerencsés, mert újra kell optimalizálni az oldalt. Ebben az esetben további egyszeri költséggel jár a változtatás. Inkább azt mondjuk, hogy újabb kulcsszavak felvitele szerencsésebb, mert az javíthatja az oldalunk jobb megjelenítési arányát összességében.

Fenntartható az optimalizálás a weboldalamon?

  • A szerződési időtartam alatt a weboldalát állandóan figyeljük és karbantartjuk. Havi rendszerességgel riportáljunk, hogy lássa, hogyan alakul a weboldala a találati listán az adott kulcsszavakra.

Miért a főoldal szövegezése fontos?

  • Azért mert a keresők és a katalógusok ezt linkelik. Ezt oldalt tekintik a teljes tartalomból a legfontosabbnak. Ezért a főoldalon azon kulcsszavaknak és szövegeknek kell megjelenni, ami számunkra és a weboldalunkra látogatónak a legfontosabbak.

Mikor leszek a kulcsszavaimmal a TOP 10-ben?

  • A Google kb. 250 parmétert vizsgál a weboldalon, ennek a vizsgálati tényezőknek próbáljuk megfelelteni a weboldat ahhoz, hogy az első 10-be kerüljön. Van olyan, hogy néhány kulcsszó az első optimalizálás után már az első oldalra kerül akár 2 - 4hét alatt. De lesznek olyan kulcszsavak amik akár 6-12 hónap után is még mindig a második vagy hátrébb lévő oldalon fognak szerepelni. Ahhoz, hogy az első oldalon tudjuk magunkat több éves folymatos munka eredménye, amit szaktudásunk és tapasztalatunk alapján lehetséges.

Miért fizessek az Adwordsért kulcsszavaimra?

  • Azért mert az Adwords akkor különösen fontos, amikor azt szeretnénk, hogy egy adott kulcsszó előre kerüljön, de már elég hosszú időn keresztül hátul szerepel a találati listán, és látjuk, hogy elég nehezen kerül előre. Ahhoz, hogy sikeres legyen weboldalunk az Adworsd hirdetés elngedhetetlen. Egy jó kampány és megfelelő kulcsszóbeállítással, megtöbbszörözhetem a weboldal látogatottságát amelyből egy jó tartalomarketinggel konvertálhatok vevőket.

 

 

 

info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu