A fix díj és a sikerdíj buktatói

online marketing árA piacon sok hasonló szolgáltatást nyújtó cég ajánl SEO csomagokat fix áron. Ezekben előre meghatározzák, hogy például hány kulcsszó előrejutását fogják elkészíteni a csomagban foglaltak szerint. Mi úgy érezzük, hogy főleg a SEO egy olyan komplex szolgáltatás, hogy nem életszerű ilyen fix árakat kidolgozni. Míg az egyik megrendelőnk honlapján esetleg Domain nevet is cserélni kell az előrejutás érdekében vagy rossz a weboldal szövegezése. addig egy másik honlappal már foglalkozott SEO szakember, így kevesebb munkát jelent a számunkra.  Egyértelmű, hogy ezek a honlapok más szinten vannak és eltérő munkát igényelnek. Egy árlistába ez nem összefoglalható. Eltérő eszközökre és időre van szükség, hogy feljavítsuk ezeket a weboldalakat. Arról nem is beszélve, hogy nem statisztikai számokat és helyezéseket szeretnénk értékesíteni ügyfeleinknek, hanem valódi eredményeket, hasznokat.

Amikor az ügyfél a számára fontos kulcsszavakra való előrekerülés esetén kifizeti a sikerdíjat a SEO-s cég elvégezte a rábízott feladatot. Vajon kit érdekel ezután ha mégsem értékesít a weboldal? Sajnos az elmúlt évek során többször találkoztunk már olyan ügyfelekkel, akik a fontos kulcsszavakra elől voltak a Google találati listáján mégsem nőttek az eredményeik. Miért? Mert a weboldaluk strukturálisan nem volt megfelelően felépítve, nem volt keresőbarát vagy egyszerűen nem hatott ösztönzően az érdeklődőkre. A potenciális vásárlók így inkább elhagyták az oldalt és máshol vásároltak. Egy sikeres weboldalnak nagyon sok kritériumnak kell megfelelnie amelynek létrehozása egy komplex feladat. Mi ebben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek.

 

Online marketing ár és SEO ár amiben mi hiszünk:

  • Személyre szabott ajánlat

Mi úgy hisszük, hogy fix áron csak laikus cégek dolgoznak, hiszen minden egyes cég weboldala teljeskörű felmérést igényel, ami alapján meghatározzuk, mennyi munka lesz vele és mennyiért tudjuk elvállalni. Szerintünk a legtisztább és a legkorrektebb az ügyfeleinkkel szemben, ha mindenkinek személyre szabottan adunk ajánlatot.

  • Minőségi szolgáltatás garanciával

Ha az ügyfelünk leszel, minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amiben mindenre kiterjedően alaposan átvizsgáljuk a weboldaladat és megbeszéljük, hogy milyen változtatásokra van szükség. Elvárjuk, hogy a közös munka alatt partnerként együttműködj velünk. A munkánkra pedig 100%-os garanciát vállalunk. Gyakorlatilag, így semmit sem kockáztatsz, csak nyerhetsz, ha velünk dolgozol!

  • Eredményes befektetés

Sose felejtsd el, hogy a keresőoptimalizálás egy hosszú távú befektetés, amely mindenképpen megtérül, ha szakmailag felkészült kezekben vagy. Ha tudnád, hogy a jövőben sikerül dupláznod a látogatóid számát és ez által a bevételed 40%-kal nő, akkor ez mennyit érne meg Neked? Azt kell ,hogy mondjam ezek teljesíthető számok.

Gondold végig, hogy szerinted érdemes olcsó árral rendelkező kókler cég szolgáltatásait igénybe venni és ezen spórolni? A tapasztalataink alapján nem. Mi minőségi szolgáltatást teszünk elérhetővé ügyfeleink számára, akiket teljes mértékben szeretnénk elégedettnek tudni és hosszútávon is együttműködni velük.

 

Kérje SEO ár és online marketing ár ajánlatunkat!

 

Így dolgozunk mi:

1. Ingyen mérjük fel weboldalad állapotát.

2. SEO és marketing tanácsadás /tanulmány készítése

Ebben a komplex elemzésben ellátunk információval, hogy mit kell tenned a biztos eredmények elérése érdekében: Az alapos mindenre kiterjedő weboldal elemzés után tájékoztatást adunk annak jelenlegi állapotáról és megtesszük a módosítási javaslatainkat. A komplex felmérés kiterjed a weboldal szövegezésére, felépítésére, a SEO-ra és az online marketing eszközökre, amelyek együttes használatával sikerre vihető egy weboldal és egy vállalkozás.SEO ár

Fontos, hogy tudd minden weboldal egyedi, így más és más marketing eszközökre van szükség ahhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot. Lehet, hogy a Te weboldalad jól strukturált, így kevés munkával is szép eredményeket tudunk elérni. Ez a jobbik eset. Azonban készülj fel, hogy sok esetben javasoljuk az új weboldalt készítését. A nagyon régi design-nal rendelkező, idejét múlt és szövegezésben sem alkalmas weboldal nem felel meg a Google elvárásainak, így bármilyen hatékonyak is vagyunk, nem tudjuk cégedet az élmezőnybe juttatni.

3. Árajánlatot adunk, SEO ár, online marketing ár

  • Az árajánlat alapján eldöntheted, hogy megrendeled a szolgáltatásainkat vagy sem.  Semmilyen sikerdíjas vagy rejtett költséggel illetve kisbetűs résszel, a szerződésben nem fogsz találkozni. Ugyanakkor 100% pénz visszafizetési garanciát nyújtunk Neked arra az esetre, ha nem teljesülne, amit ígértünk.

 

Nem titok a keresőmarketing ma az egyik  legjobb befektetés!

Biztosan állíthatjuk, hogy a SEO és az Adwords napjainkban a legjobb és a leggyorsabban megtérülő befektetés. Vagy tudsz még egy olyan módszert, amivel akár többszörösére növelheted a weboldalad látogatottságát? Bármilyen más módszert is választanál vevőszerzésre az eredmények és a megtérülés nem lesz ilyen szinten mérhető. Ne dobj ki pénzt felesleges hirdetésekre inkább célozz velünk pontosan!

Az emberek vásárlásaik egyre nagyobb részét az interneten intézik és ez a tendencia évről – évre növekszik. Ha már weboldal tulajdonos vagy és több vevőnek szeretnél értékesíteni, lássuk be, hogy egy jól optimalizált weboldal nélkül ez ma már elképzelhetetlen. A honlapod szövegezése vevőbarát és megszólítja a vevőket? Responsive az oldalad? Vizuálisan megfogja a vevőket? Ha a kérdések többségére nem tudod a biztos választ ránk van szükséged. Mi tudunk Neked segíteni!

Miért éri meg jobban a keresőmarketing ma, mint a hagyományos hirdetési formák?

Mint marketingszakember osztom azt a véleményt, amit a hirdetési piac átformálódása is régóta jelez már számunkra, hogy a hagyományos (offline)hirdetések (pl. szórólap, hirdetőplakát)helyét átveszi az online platfom. Miért is van ez? Először is egyre több időt töltünk a számítógép előtt és a vásárlási szokásaink is változnak ezzel együtt. Másodszor így sokkal könnyebben és célzottabban érhetjük el ügyfeleinket.  A hagyományos hirdetési módszerek már nem működnek vagy önmagukban nem elégségesek.

Az offline hirdetési módszerek sokkal drágábbak és nehezebben mérhetőek. A legnagyobb hátrányuk pedig ezek mellett az, hogy olyan tömegeket érünk el és bombázunk az ajánlatainkkal, akiket nem érdekel vagy közömbösek iránta.

 Gyakorlatilag kidobjuk a pénzt az ablakon! A szórólapok legtöbbször a szemetesekben kötnek ki és a magazinokban is átlapozzuk a hirdetéseket. A marketing szakma ma már úgy gondolja, hogy az óriási reklámzaj miatt a push marketing stratégia nem működik. Ez azt jelenti, hogy a vevők ma már sokkal könnyebben és többet informálódnak az interneten mielőtt meghozzák a vásárlói döntéseiket így a vevőkre való „rátukmálás „ sem működik. Így a push marketing helyét egyre inkább átveszi a pull irányzat az inbound marketing amivel ma nyerni lehet a piacon és amellyel már sikerre vittük vevőink vállalkozásait.  

Tehát a marketing szakma átformálódásával neked is irányt kell váltani és már nem gondolkozhatsz úgy, hogy hány embert érsz el a reklámfelületeddel. Ez ugyanis senkit sem érdekel! A lényeg az, hogy hány vevőd lesz azokból, akiket elértél a reklámoddal. A potenciálisan vásárolni szándékozó ügyfeleket pedig keresőmarketinggel tudod a legnagyobb biztonsággal és a leghatékonyabban a legkisebb költséggel elérni ahelyett, hogy vaktában lövöldöznél. Gondolj csak bele, hogy ha Adwords-el vagy keresőmarketinggel jön be valaki az oldaladra, mert már eleve keresi az általad kínált terméket akkor mennyire kell meggyőzni arról, hogy vásároljon. Az ilyen vevőt sokkal kevesebb energiába kerül meggyőzni, hogy vásároljon nem igaz?

 

Egy biztos, aki nem használja az keresőmarketing eszközeit ma, annak idővel olyan tartós lemaradása lesz versenytársaival szemben, ami behozhatatlan. Ne gondolkodj sokat és hagyd, hogy versenytársaid vigyék el a vevőidet.

Lépjél még ma és bízd a munkát profikra!

 

Árajánlat kérés


info@keresooptimalizalunk.hu

Küldd el adataid, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot!

Címünk:
1147 Budapest, Gyarmat utca 99/b.

Telefon:
+36-20-421-4098

Email:
info@keresooptimalizalunk.hu